maandag 6 augustus 2012

Catshuis: badkamer

In april zijn we begonnen met het verbouwen van ons A frame in Ouddorp. De ruimte die we in eerste instantie als enige wilde aanpakken was de badkamer. Uiteindelijk hebben we alle ruimtes opgeknapt. Naast de badkamer bevindt zich de berging welke we deels bij de badkamer hebben betrokken, hierdoor hebben we nu ruimte voor een inloopdouche en wasmachine.
voor
na
De indeling hebben we ook veranderd omdat er onder het schuine dak niet genoeg hoogte was om te douchen. Na het wegbreken van de wanden en veel hak en frees werk hebben we nieuwe wanden geplaatst, een hangend toilet en meteen rekening gehouden met een handige nis voor de inloopdouche.

De mozaiek, hexagon (honingraad) vloertegels (en ook gebruikt als wandtegel) die ik had gezien op pinterest waren lastig te vinden in Nederland en dan ook nog met een snelle levertijd. Via de tegelgalerie hebben we ze in Engeland kunnen bestellen bij Original Tiles. Voor de overige tegels hebben we een keuze gemaakt bij Jan Groen in Bleiswijk. Onder deze tegels zit ook lage temperatuur vloerverwarming.

Omdat de ruimte vrij smal is hebben we het IKEA wasmeubel en blad zelf ingekort en gekozen voor een ingebouwde wandkraan. De verwarming aan de linkerkant is vrij vlak op de muur. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten